Vind en VIP rejse til Las Vegas

Så er det tid til en Pokerchefen MEGA kval: Kom med til Las Vegas for $5. Ja, den er god nok. Du kan komme med på Danske Spil Pokers Pokerchefen-tur til Las Vegas for sølle $5 – eller 33 kroner. Det eneste, du skal gøre, er at spille med i deres Pokerchefen MEGA kval turnering på søndag den 20. september klokken 20.15:

Spil med i Pokerchefen MEGA kval og vind en rejse til Las Vegas

Sidste chance for at komme til Las Vegas

Det er absolut sidste chance for at komme med på turen til Las Vegas. Uanset antal deltagere, så garanterer Danske Spil Poker en Vegas-tur til vinderen. Turneringen er en $5 rebuy turbo turnering. Og for hver $3.200 i puljen bliver der udløst en tur.

Men ikke nok med, at de garanterer en Pokerchef-tur – det lave buy in til trods – så giver Danske Spil Poker også alle deltagere på final table (minus vinderen), alle deres eventuelle rebuys retur. Så hvis du regner med, at du nok skal klare det til finalebordet, er det bare om at få toppet stacken op. Alle finalebords-rebuys vil blive godskrevet senest 3 dage efter turneringen. Og for en god ordens skyld er Pokerchefturen personlig og kan ikke sælges eller ombyttes til kontanter.

Spil med i Pokerchefen MEGA kval og vind en rejse til Las Vegas

Dette er inkluderet i Las Vegas turen

Du vinder følgende, hvis du vinder:

  • Fly t/r til Las Vega
  • 5 nætter på luksus hotel i Las Vegas
  • 3-4 buy ins til forskellige pokerturneringer
  • 2 X aftensmad
  • Velkomst/afskedsreception
  • Rundvisning i downtown Las Vegas
  • Masser af god lir

Regler og vilkår for Pokerchefens Las Vegas kampagnen

Kampagnen starter den 14. september 2015 og fortsætter indtil den 20. september 2015. Det er kun rebuys der refunderes, og du får altså IKKE refunderet dit oprindelige indskud og et evt. add-on. Spillere kan kun vinde én Pokerchef VIP Las Vegas pakke, og der ydes ingen kompensation til spillere, der vinder flere pakker. Præmien er personlig og kan ikke indløses til kontanter eller videregives. I henhold til amerikansk lovgivning skal deltagerne på turen være minimum 21 år for at spille på et amerikansk casino. Derfor vil personer under 21 år ikke kunne få det samme udbytte af turen, og der ydes ingen form for kompensation herfor. Når du spiller med i Pokerchefen erklærer du, at du har mulighed for at fremskaffe og fremvise alle nødvendige dokumenter for at kunne indrejse til USA. Når du deltager i denne kampagne, accepterer du nærværende specifikke kampagnevilkår og betingelser samt Danske Spil Pokers standard kampagnevilkår og -betingelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *